Обикнете новите си устни и скули!!!

 

 

Без значение дали празнувате Свети Валентин или не, празникът е на прага ни! Независимо, че много хора смятат, че денят на влюбените е просто още едно извинение за получаване на подаръци и е един комерсиален празник има данни, че денят на Свети Валентин се е отбелязвал още през 5-ти век. Днес голям брой хора по целия свят празнуват деня на влюбените, като си подаряват картички, цветя и шоколадови бонбони или прекарвят романтично, като вечерят с любимите си. Но този празник е много повече от размяната на материални неща. Той е един перфектен повод да спрете забързаното ежедневие и да споделите на хората, които значат най-много за вас, че ги обичате. Без значение дали ще останете вкъщи и ще вечеряте със специалнен човек или ще се позабавлявате навън с приятелки, от OXYMED сме готови и искаме да се уверим, че се чувствате уверени и обичани в този ден!

Можете да се сдобиете с естествени, по-плътни и пухкави устни или с мечтаните скули точно навреме за 14-ти февруари.


 

Процедурата по поставянето отнема по-малко от 40 минути, като предварително ще бъдетеконсултирани от наш специалист. Филърът е Revolax Sub-Q Volume: 1.1ml. Той е иновативен хиалуронов филър, специално създаден да възстановява изгубен обем, за попълване на бръчки, за скули, нос, както и контур. Със своята оптимална виско-еластичност и революционна cross linked технология се гарантират отличен естествен резултат, безопасност и дълготрайност 12–18месеца. Съдържа 0.3% лидокаин за по-голям комфорт по време на процедурата. Вие просто трябва да решите дали искате да оформите контура на устните, да възстановите или добавите обем, да коригирате асиметрията им или да възвърнете обема в скулите, за по-младежки вид.

 

Това е и причината да Ви предложим процедурата: поставяне на филър в устни или скули (по ваш избор) на празнична цена от 250лв.

И защото ние вярваме, че празникът не е само един ден, Ви предоставяме възможността да се възползвате от промоцията до 28 февруари! Фантастично, нали?!

 

Още за Revolax:

Revolax са гама революционни хиалуронови филъри, които гарантират перфектни резултати и дълготрайност. Произвеждат се по напълно иновативна технология, като поставят високи стандарти и ниво на качество, които са недостижими за голяма част от дермалните филъри.

Използват хиалуронова киселина от неживотински произход с висока чистота. Предлагат оптимално висока еластичност — най-добър баланс между еластичност и плътност, което ги прави едни от най-ефективните филъри. Веднъж инжектиран, продуктър не се разнася в съседни зони, благодарение на никсия процент на миграция на продукта. Revolax се характеризират с изключително висока дълготрайност.

Запишете час сега!